Geen producten (0)

Over ons

Ruchem BV is producent, groothandel en leverancier van impregneermiddelen- en producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland en Belgie. Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de markt van impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunt u vertrouwen op ons advies. We beschikken over een uitgebreid assortiment impregneerproducten waardoor een snelle levering mogelijk is. We leveren onze producten in heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Ventosil impregneermiddelen

Doordat wij over een eigen fabriek beschikken werken wij zonder tussenhandelaren, iets dat aan de basis staat van onze scherpe prijzen. Onze fabriek met laboratorium staat in Szolnok Hongarije. In ons laboratorium zijn we constant bezig met het doen van onderzoek naar de beste oplossingen.
Wij onderzoeken en analyseren al onze producten, hierdoor beschikken wij alleen over kwalitatief hoogwaardige, maar goedkope impregneermiddelen- en producten. Deze worden verkocht onder ons eigen merk Ventosil. Onze producten bestaan enkel uit de beste A-merk grondstoffen, die ook door grote andere fabrikanten van impregneermiddelen worden gebruikt. .

De focus van onze werkwijze en producten is het oplossen problemen met betrekking tot het afstoten van water door bouwwerken. Wij produceren en leveren specialistische producten waarmee we hoogwaardige bescherming bieden voor gevels, daken en beton. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gevel, dak of betonlaag water, of andere vloeistoffen, afstoot in plaats van opneemt. 

De beste impregneermiddelen

Ruchem BV beschikt over impregneermiddelen voor gevels, daken en beton. Wij verkopen enkel imprgeneermiddelen van ons eigen Ventosil-merk. Deze zijn gemaakt van de beste grondstoffen. Al onze impregneermiddelen zijn kant-en-klaar en makkelijk toepasbaar in elke situatie. De producten zijn van hoge kwaliteit en verzekeren u van het niet indringen van water en vuil in gevels, daken en beton; zowel binnen als buiten! Daarnaast beschikken onze producten over een diep indringend vermogen en laten de impregneermiddelen geen kleur achter.

De zekerheden van Ruchem BV

  • Voor 12:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Gratis verzending & retourneren
  • 10 jaar garantie op de productwerking
  • 14 dagen bedenktijd
  • Geen tussenhandelaren, de scherpste prijs!
  • Vrijblijvend, professioneel advies
  • Aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg

Advies bij impregneermiddelen of andere producten

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze impregneermiddelen, -producten of andere producten uit ons assortiment.. Door onze jarenlange ervaring advizeren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar kantoor@ruchem.nl.

Facebook