Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Ventosil SE Gevelverf Waterafstotend

€ 229,63 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Ventosil SE gevelverf Waterafstotend


Ventosil SE gevelverf met waterafstotend effect. Emmer 12,5 ltr.

Ventosil SE siliconenemulsieverf is een matte, waterverdunbare verf met siliconen-emulsie voor een sterk weerbestendige gevelverf voor buiten. Uitstekende dekking. Watergedragen muurverf met een waterparelend effect, hoge waterdampdoorlaatbaarheid en geringe vuilaanhechting.

Productinformatie:

Ventosil SE gevelverf is geschikt voor al het gangbare buitenpleisterwerk, beton, cement, kalkzandsteen, baksteenmetselwerk en voor het overschilderen van intacte oude lagen verf op dispersiebasis. Ideale renovatieverf. Dankzij de siliconen-emulsie wordt deze gevelverf gekenmerkt door zijn optimaal waterafvloeiende effect. Zo ziet je gevel er niet alleen goed uit, maar is hij ook goed beschermd tegen weer en wind.

Venstosil SE siliconenemulsieverf met een gevelkwast, een hoogpolige gevelroller of een verfspuit aanbrengen. 12,5 liter gevelverf is genoeg voor ca. 70 m² bij eenmalig opbrengen, afhankelijk van de zuigende werking van de ondergrond.

Ventosil SE siliconenemulsieverf is de zekere weg naar een optimale gevel met een perfect uiterlijk en langdurige bescherming. De gevel van Uw gebouw is blootgesteld aan sterke belastingen: vorst, hitte, regen, wind. Voor een renovatie is het belangrijk de toestand van de gevel te controleren en de juiste voorbehandeling te kiezen. Alleen zo weet je zeker dat de grond-, tussen- en deklaag het gewenste uiterlijk en de beschermende functie lange tijd behouden. De hoogwaardige Ventosil SE emulsieverf is daarvoor je betrouwbare materiaal. 

Afwerklaag op minerale ondergronden op basis van siliconenharsemulsie.

Waterafparelend effect.

Hoge waterdampdoorlaatbaarheid.

Geringe vuilaanhechting.

Uitstekende buitenduurzaamheid.

Buiten en binnen, op voldoende droge, minerale ondergronden zoals metsel- en cementgebonden pleisterwerk. Zeer geschikt voor het schilderen van buitenisolatie. Voorbehandeling bij zuigende ondergronden deze eerst gronderen met Ventosil- voorstrijk of eerst impregneren met Ventosil-TK6.

kleur: wit. Andere kleuren op aanvraag.

Facebook