Geen producten (0)

 

 


De zekerheden van Ruchem BV

  • Voor 15:00u besteld, vandaag verzonden!
  • Gratis verzending & retourneren
  • 10 jaar garantie op de productwerking
  • Geen tussenhandelaren, dus de scherpste prijs!
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vrijblijvend, professioneel advies
  • Aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg

iDEAL

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Ventosil-TK6 Gevelimpregneer Oplosmiddelhoudend gevelimpregneer Waterafstotend met 6%…
€ 17,95
Ventosil-TK8 Gevelimpregneer Waterafstotend gevelimpregneer Oplosmiddelhoudend…
€ 19,95

Oplosbare impregneermiddelen

Bekijk onze oplosbare gevelimpregneermiddelen. Deze oplosmiddelen hebben een diep indringend vermogen, zijn kant-en-klaar in verschillende situaties toe te passen en laten bij het aanbrengen geen kleur achter. De impregneermiddelen zijn van sterkte kwaliteit en zijn makkelijk aan te brengen met een spuit of impregneermpomp.

Toepassingen

Op het moment dat het product dat u wilt impregneren ooit eerder is geïmpregneerd, is de enige optie om impregneermiddel te gebruiken op basis van oplosmiddelen. Impregneermiddelen op waterbasis hebben in deze situaties geen effect. 

Onze oplosbare impregneermiddelen zijn impregneermiddelen voor gevels. Door het aanbrengen van deze impregneer wordt het indringen van water en vuil voorkomen bij alle natuur en hardstenen, kunststeen, niet geglazuurde tegels, klinkers en baksteen voor zowel binnen als buitenshuis. 

Advies bij oplosbare impregneermiddelen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een van onze oplosbare gevelimpregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij het het beste middel voor uw situatie. Wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op 06-14744735 of stuur een mail naar info@ruchem.nl.

Neem voor meer vragen, informatie of prijzen contact met ons op!

Facebook