Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Hydroguard optrekkend vocht

€ 52,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

 

Unisil Hydroquard is een product om optrekkend / opstijgend vocht te bestrijden d.m.v. boorgatensysteem

Toepassing:                  

Unisil-Hydroquard is ontwikkeld voor het maken van een achteraf aan te brengen capillair vochtscherm bij optrekkend vocht in wanden. Door de combinatie van werkzame stoffen (capillairvernauwend/hydrofoberend) wordt de capillaire zuigkracht van bouwstoffen (metselwerk/beton) onderbroken.

 

Verwerking, drukloze injectie d.m.v. kitkokers:

In een afstand van 10 –12,5 cm boorgaten van 30 mm en een hellingshoek tussen 45 ° en 30 ° aanleggen. De boorgatendiepte bedraagt ca.5 cm minder als de muurdikte. Bij het bepalen van de hellingshoek van de boorgaten van dikker metselwerk minstens 2 metselvoegen gebruiken. Het wordt aanbevolen de boorgaten in twee rijen aan te leggen. De afstand van het midden van het boorgat tot de volgende, wordt bepaald door de zuigkracht van het metselwerk. Des te kleiner de onderlinge boorgaten afstand, des te beter wordt het resultaat. Wij adviseren geschikte boormachine en boortjes te gebruiken, welke liefst trillingsvrij functioneren.

Vlakafdichtingen:

Nadat voldoende Unisil Hydroguard d.m.v. de kitkokers in de muur is getrokken, de kokers verwijderen en de gaten vullen met een mortel. Bij buitenmuren deze naimpregneren met Ventosil-TK8 gevelimpregneer.

Facebook