Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Venclean Gevelreiniger HF Plus

€ 79,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Venclean Gevelreiniger HF Plus (mildere variant van HF Plus Superieur) is een sterk werkende, dun vloeibare, zure gevelreiniger op basis van o.a. fluorwaterstofzuur en is uitstekend geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde ondergronden als niet kalkhoudende steensoorten zoals baksteen, klinkers en beton. Verwijdert met name zwarte lekstrepen. Gevelreiniger HF Plus is een sterke gevelreiniger op basis van Fluorwaterstof (HF) en niet ionogene stoffen, geschikt voor het verwijderen van uitgelopen voegen in de bouw.  Het verwijdert zeer efficiënt de atmosferische aanslag, zwarte korst (patinalaag) en andere vervuilingen.

inhoud: 20 liter
Productinformatie:
werkzame stoffen : fluorwaterstofzuur  vlampunt : n.v.t.  kleur : kleurloos
viscositeit : vloeibaar


Gebruiksaanwijzing:  Gevelreiniger HF Plus is te verdunnen tot 1:4, maar het gevaar is dan dat het te behandelen oppervlak niet egaal schoon wordt. Het te behandelen oppervlak eerst verzadigen met water d.m.v. een hogedrukreiniger. Gevelreiniger HF Plus gelijkmatig aanbrengen met een zachte borstel van onderen naar boven. Vervolgens 15 tot 30 minuten laten inwerken. Daarna afspuiten met minimaal 80 atmosfeer waterdruk, het liefst warm, van onderen naar boven.
Zeer secuur werken is een vereiste voor een goed resultaat. Afhankelijk van de vervuiling te gebruiken vanaf puur tot verdund met water 1:3, Gemiddeld kunt U per liter product 10m2 behandelen, dus bij puur gebruik 10m2 per liter,verdund met water 1:3 (gebruikelijk) 30m2 per liter Gevelreiniger HF Plus.


Niet geschikt voor kalkhoudende steensoorten en andere zuurgevoelige oppervlakken zoals glas en kozijnen etc. Deze dienen afgedekt te worden met zelfklevende folie.


Applicatiegereedschap: Borstel.


Geschikte ondergronden: Baksteen, klinkers en beton.


Bescherming: Draag zuurbestendige kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen en het gezicht.

 Facebook